УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03143, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 

Порядок проведення робіт з визначення показникiв безпеки об’єкта експертизи для оформлення висновка державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію

1. Заповнення форм заяв (форма ДСЕЕ, форма ДСЕЕ-1) на проведення робіт з визначення показникiв безпеки об’єкта експертизи та проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи для оформлення висновка державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію.

2. Підготовка та подання комплекту документів заявником для проведення експертизи (перелік документів)

3. Укладення договору/контракту на проведення робіт.

4. Аналіз нормативних документів та документів, наданих заявником з метою визначення показників безпеки об’єкта експертизи.

5. Проведення випробувань (досліджень) об’єкта експертизи (за необхідності).

6. Гігієнічна оцінка продукції.

7. Оформлення звіту за результатами гігієнічної оцінки продукції.

8. Передача документів для проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи для оформлення висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію в Центрі превентивної медицини Державного управління справами.

9. Оформлення та видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію.