УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03680, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 

23 червня 2016 року у ДП «Укрметртестстандарт» відбувся науково-практичний семінар «Основні законодавчі аспекти щодо харчових продуктів: актуальні питання проекту Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"

 

В  семінарі прийняли участь виробники та імпортери з різних регіонів України.

З вітальним  словом до слухачів звернувся Перший заступник генерального директора  з підтвердження відповідності продукції, послуг, систем якості та наукової діяльності  ДП «Укрметртестстандарт»  Віктор Давидович Ример та вручив сертифікат на право маркування продукції Знаком відповідності  ДП «Укрметртестстандарт» та  ЗНАК відповідності ДП «Укрметртестстандарт» ТОВ СП «Соломія».

Відкрила семінар вступним словом до учасників науково-практичного семінару в.о. начальника науково-методичного центру оцінки відповідності та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії (УкрПРОДТЕСТ) ДП «Укрметртестстандарт» Гарбарчук Галина Степанівна.

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

  • Основні принципи, відмінності та узагальнення вимог щодо вмісту та максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах згідно з Державними гігієнічними правилами і нормами "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах".
  • Практичні питання з виконання вимог чинного в Україні законодавства щодо забезпечення безпечності харчових продуктів при їх виробництві та обігу.
  • Особливості оцінки відповідності пакування та пакувальних матеріалів для харчових продуктів.
  • Порівняння вимог чинного законодавства щодо маркування харчових продуктів та проекту Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових  продуктів».
  • Практичні аспекти щодо маркування харчових продуктів.

З доповідями виступили провідні фахівці ДП «Укрметртестстандарт»:

  • Денисенко Ганна Олександрівна, начальник науково-дослідного сектору гігієнічної оцінки продукції науково-методичного центру оцінки відповідності та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії (УкрПРОДТЕСТ) ДП «Укрметртестстандарт»;
  • Шатаєва Тетяна Олександрівна, заступник начальника науково-дослідного центру випробувань продукції науково-методичного центру оцінки відповідності та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії (УкрПРОДТЕСТ) ДП «Укрметртестстандарт»;
  • Пархомчук Алла Валеріївна, провідний інженер із стандартизації науково-технічного відділу оцінки відповідності харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії ДП «Укрметртестстандарт»;
  • Яковенко Оксана Миколаївна, заступник начальника науково-технічного відділу оцінки відповідності харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії ДП «Укрметртестстандарт»;
  • Терещенко Наталія Михайлівна, начальник науково-технічного відділу оцінки відповідності харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії ДП «Укрметртестстандарт».

Після закінчення семінару кожному представнику виробників та імпортерів вручили сертифікат учасника.

Фотозвіт