УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03680, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 
ДО УВАГИ ВИРОБНИКІВ ТА ІМПОРТЕРІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Шановні виробники та імпортери харчових продуктів!!!
На Ваші численні прохання 15 вересня 2016 року УкрПРОДТЕСТ планує проведення науково-практичного семінару щодо основних аспектів Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" та проекту Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах розроблено з метою гармонізації законодавства з Регламентом Європейського Союзу від 19 грудня 2006 року № 1881/2006 про встановлення максимального рівня вмісту певних забруднюючих речовин у харчових продуктах. Регламентом передбачаються відміна додатку № 2 до Державних санітарних правил і норм захисту продовольчої сировини та продуктів харчування від забруднення нітрозамінами, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 01 липня 1999 року № 30, та пунктів "Медико-биологических требований и санитарных норм качества продовольственного сырья и пищевых продуктов", затверджених заступником Міністра охорони здоров`я СРСР 01 серпня 1989 року № 5061-89.
Проектом Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», який зареєстровано 04.03.2016 за № 4126-1, передбачається внесення змін до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо маркування харчових продуктів.
 
У жовтні 2016 року УкрПРОДТЕСТ планує проведення науково-практичного семінару на тему: «Основні аспекти та особливості «Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів», затверджених наказом МОЗ України від 19.07.2012 № 548».
Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпечності харчових продуктів гармонізовані з Регламентом Європейського Союзу від 15 листопада 2005 року № 2073/2005 про мікробіологічні критерії для харчових продуктів  
 
Інформацію щодо дати проведення та умов участі у семінарі буде розміщено на початку серпня 2016 року.  
 
За більш детальною інформацією Ви можете звертатись за телефоном (044) 526-43-20 або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .