УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03143, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОВОДИТЬ РОБОТИ ЗА ЗАЯВКАМИ:

 

ЗАЯВКА на проведення випробувань продукції від фізичних та юридичних осіб

Фізичних осіб

У нас ви можете достовірно:

  • перевірити якість питної води;
  • ідентифікувати справжність сокової та виноробної продукції;
  • перевірити на відповідність задекларованому складу продукцію молочної промисловості (масло вершкове, молоко згущене, сметану, вершки, сир твердий, тощо), у тому числі на вміст рослинних жирів, загущувачів, барвників тощо;
  • перевірити на можливість фальсифікації м’ясні та ковбасні вироби, у тому числі на наявність рослинних білків (сої, бобових тощо), вміст консервантів та поліпшувачів смаку;
  • замовити роботи з оцінки поживної та енергетичної цінності продукції;
  • провести випробування іграшок за всіма показниками, що регламентуються європейськими стандартами та технічним регламентом безпечності іграшок;
  • перевірити продукцію на наявність/відсутність ГМО;
  • провести випробування зернових культур за показниками безпечності, що регламентуються в країнах Європейського Співтовариства (ЄС);
  • провести випробування олій рослинних на вміст мінеральних масел та бенз(а)пірену, бензо(а)нтрацену, хризену, бензофлюорантену, контроль яких регламентується в країнах ЄС.
     

Юридичних осіб

У нас ви можете достовірно:

  • перевірити якість питної води;
  • ідентифікувати справжність сокової та виноробної продукції;
  • перевірити на відповідність задекларованому складу продукцію молочної промисловості (масло вершкове, молоко згущене, сметану, вершки, сир твердий, тощо), у тому числі на вміст рослинних жирів, загущувачів, барвників тощо;
  • перевірити на можливість фальсифікації м’ясні та ковбасні вироби, у тому числі на наявність рослинних білків (сої, бобових тощо), вміст консервантів та поліпшувачів смаку;
  • замовити роботи з оцінки поживної та енергетичної цінності продукції;
  • провести випробування іграшок за всіма показниками, що регламентуються європейськими стандартами та технічним регламентом безпечності іграшок;
  • перевірити продукцію на наявність/відсутність ГМО;
  • провести випробування зернових культур за показниками безпечності, що регламентуються в країнах Європейського Співтовариства (ЄС);
  • провести випробування олій рослинних на вміст мінеральних масел та бенз(а)пірену, бензо(а)нтрацену, хризену, бензофлюорантену, контроль яких регламентується в країнах ЄС.

Для підтвердження своєї компетентності центр постійно бере участь у національних раундах професійного тестування лабораторій та проводить міжлабораторні порівняння результатів вимірювань з акредитованими вітчизняними та закордонними випробувальними лабораторіями всіх видів продукції.

Для підтвердження своєї компетентності Випробувальний центр постійно бере участь у національних раундах професійного тестування лабораторій:

  • у рамках програми "ПРОФ-ТЕСТ",
  • міжнародних раундах професійного тестування "MUVA KEMPTEN" (Німеччина),
  • "TOYTEST" (LGC Ltd., Великобританія) - іграшки,
  • "Genetically modified material analysis Scheme" - якісне та кількісне визначення ГМО,
  • ідентифікація генетично модифікованих ліній рослин (FAPAS, Великобританія),

а також проводить міжлабораторні порівняння результатів вимірювань з акредитованими вітчизняними та закордонними випробувальними лабораторіями всіх видів продукції.

Достовірність результатів випробувань гарантують висококваліфіковані фахівці центру

У Випробувальному центрі працює 45 фахівців, серед них 9 кандидатів наук у різних сферах діяльності (хімічних, технічних, ветеринарних, біологічних та сільськогосподарських наук), які пройшли стажування у відомих європейських наукових центрах та лабораторіях.

Співробітники Центру мають великий досвід робіт з випробувань, розроблення методик виконання вимірювань (розроблено та атестовано понад 30 методик).

Висококваліфіковані фахівці Випробувального центру є членами Технічних комітетів:

  • "Цукор і крохмале-патокові продукти" (ТК 56),
  • "Молоко, м'ясо та продукти їхньої переробки" (ТК 140),
  • "Управління якістю виробництва виноробної продукції, горілок, лікеро-горілчаних напоїв і тютюнових виробів і методи їхнього контролю" (ТК 150),
  • "Ветеринарні біологічні препарати та засоби ветеринарної медицини для роботи з ними (ТК 149),
  • "Хлібобулочні та макаронні вироби (ТК 153),
  • "Соки та соковмісні продукти" (ТК 154).

Випробувальний центр оснащений сучасними аналітичними приладами провідних світових виробників

  • "Agilent Technologies" США,
  • "DaskalEnterprises, Inc" США,
  • "IntertechCorporation” CША,
  • "СЕМ" США,
  • "Bio-Rad Laboratories" Франція,
  • "TelstarIndustrial S.L." Франція,
  • "HEINZ GERHARD GmbH" Німеччина,
  • "AnalytikJena AG" Німеччина,
  • "IKA Werke" Німеччина,
  • "Nabertherm" Німеччина,
  • "GFL GmbH" Німеччина,
  • "Sartorius AG" Німеччина,
  • "METTLER TOLEDO GmbH, laboratory&Weighing Technologies" Швейцарія тощо.

Випробувальний центр здійснює випробування харчових продуктів та продовольчої сировини не тільки за національними стандартами, а й за міжнародними, європейськими стандартами та стандартами міжнародної асоціації молочників і американської асоціації офіційних хіміків та може підтвердити відповідність продукції вимогам директив та регламентів ЄС, які поширюються на харчову продукцію.