Шановні замовники!
Інформуємо Вас, що УкрПРОДТЕСТ надає послуги з оформлення висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію
Перелік документів, що необхідні для проведення робіт з визначення показникiв безпеки об’єкта експертизи для оформлення висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію:
1. Заява щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи та видачі висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи (форма ДСЕЕ).
2. Заява щодо проведення робіт з визначення показникiв безпеки об’єкта експертизи (форма ДСЕЕ-1).
3. Лист щодо направлення матеріалів об’єкта експертизи для проведення робіт до Центру превентивної медицини Державного управління справами (форма ДСЕЕ-2).
4. Документи виробника на заявлений об’єкт експертизи, що підтверджують його якість та безпеку (сертифікати / посвідчення / паспорти якості, протоколи випробувань / досліджень / аналізу, сертифікати походження / відповідності / здоров'я, тощо).
5. Документ / інформація щодо складу об’єкта експертизи, надані виробником.
6. Нормативний документ, згідно якого виготовляється об’єкт експертизи (для вітчизняної продукції).
7. Зразки маркування об’єкта експертизи.
8. Копія квитанції щодо сплати адміністративного збору (форма ДСЕЕ-3).
Порядок проведення робіт з визначення показникiв безпеки об’єкта експертизи для оформлення висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію перехід
1. Заповнення форм заяв (форма ДСЕЕ, форма ДСЕЕ-1) на проведення робіт з визначення показникiв безпеки об’єкта експертизи та проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи для оформлення висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію.
2. Підготовка та подання комплекту документів заявником для проведення експертизи.
3. Укладення договору/контракту на проведення робіт.
4. Аналіз нормативних документів та документів, наданих заявником з метою визначення показників безпеки об’єкта експертизи.
5. Проведення випробувань (досліджень) об’єкта експертизи (за необхідності).
6. Гігієнічна оцінка продукції.
7. Оформлення звіту за результатами гігієнічної оцінки продукції.
8. Передача документів для проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи для оформлення висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію до Центру превентивної медицини Державного управління справами.
9. Оформлення та видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на нехарчову продукцію.
Термін дії висновку ДСЕЕ - до 5 років для імпортної продукції та на термін дії нормативного документа для вітчизняної продукції.