УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03143, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 
Інформуємо Вас, що УкрПРОДТЕСТ надає послуги з санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів та продовольчої сировини.
 
Перелік документів, що необхідні для проведення робіт з санітарно- гігієнічної оцінки об’єкта (харчові продукти, продовольча сировина):
1. Заява щодо проведення санітарно-гігієнічної оцінки на харчові продукти або продовольчу сировину (форма СГО, форма СГО-1). 
2. Документи виробника на заявлений об’єкт експертизи, що підтверджують його якість та безпечність (сертифікати / посвідчення / паспорти якості, протоколи випробувань / досліджень / аналізу, сертифікати походження / відповідності / здоров'я, тощо).
3. Документ / інформація щодо складу об’єкта експертизи, надані виробником.
4. Нормативний документ, згідно якого виготовляється об’єкт експертизи (для вітчизняної продукції).
5. Зразки маркування об’єкта експертизи.
 
Порядок проведення робіт з санітарно-гігієнічної оцінки об’єкта (харчові продукти та продовольча сировина):
1. Заповнення форми заяви (форма СГО, форма СГО-1) на проведення санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів або продовольчої сировини.
2. Підготовка та подання комплекту документів заявником для проведення робіт.
3. Укладення договору/контракту на проведення робіт.
4. Аналіз нормативних документів та документів, наданих заявником з метою визначення показників безпечності об’єкта санітарно-гігієнічної оцінки.
5. Проведення випробувань (досліджень) об’єкта санітарно-гігієнічної оцінки.
6. Гігієнічна оцінка продукції.
7. Оформлення звіту за результатами первинної санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів або продовольчої сировини.
8. Передача документів для проведення санітарно-гігієнічної оцінки на харчові продукти і продовольчу сировину та оформлення і підписання звіту в Центрі превентивної медицини Державного управління справами.
 
КОНТАКТИ
З питань проведення санітарно-гігієнічної оцінки продукції звертатися до: 
 
 
 
Денисенко Ганна Олександрівна (начальник науково-дослідного сектору гігієнічної оцінки продукції відділу 17/1)
тел. (044) 526-71-39, факс (044) 526-65-02,
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Терещенко Наталія Михайлівна (начальник науково-технічного відділу оцінки відповідності харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії)
тел. (044) 526-43-20, факс (044) 526-65-02, 
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Яковенко Оксана Миколаївна (заступник начальника науково-технічного відділу оцінки відповідності харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії)
тел./факс (044) 526-65-02, 
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.