УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03143, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 

15 вересня 2016 року в ДП «Укрметртестстандарт» відбувся науково-практичний семінар на тему: «Основні сучасні законодавчі аспекти щодо харчових продуктів: актуальні питання Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах", Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів, Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини».

З вступним словом до учасників науково-практичного семінару звернувся начальник Науково-методичного центру оцінки відповідності та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії (УкрПРОДТЕСТ) ДП «Укрметртестстандарт» В.К. Семенович

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

• Основні аспекти та вимоги Державних санітарних норм та правил “Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини».

• Основні принципи, відмінності та узагальнення вимог щодо вмісту та максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах згідно з Державними гігієнічними правилами і нормами "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах".

• Основні аспекти методів випробувань продукції за показниками безпечності.

• Актуальні питання мікробіологічного контролю харчових продуктів та сировини згідно з вимогами сучасного законодавства.

• Сучасні вимоги до безпечності харчових продуктів при їх виробництві та обігу.

 

З доповідями виступили провідні фахівці ДП «Укрметртестстандарт»:

Г.О. Денисенко, начальник науково-дослідного сектору гігієнічної оцінки продукції. 

І.В. Левчук, начальник науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень.

А.М. Лазарева, начальник бактеріологічної лабораторії.

О.М. Яковенко, заступник начальника науково-технічного відділу оцінки відповідності харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами, іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії.

 

Після закінчення семінару кожен слухач отримав сертифікат учасника. 

Фотозвіт