Достовірність результатів випробувань гарантують висококваліфіковані фахівці центру
У Випробувальному центрі працює 45 фахівців, серед них 9 кандидатів наук у різних сферах діяльності (хімічних, технічних, ветеринарних, біологічних та сільськогосподарських наук), які пройшли стажування у відомих європейських наукових центрах та лабораторіях.
Співробітники Центру мають великий досвід робіт з випробувань, розроблення методик виконання вимірювань (розроблено та атестовано понад 30 методик).
Висококваліфіковані фахівці Випробувального центру є членами Технічних комітетів:
- "Цукор і крохмале-патокові продукти" (ТК 56),
- "Молоко, м'ясо та продукти їхньої переробки" (ТК 140),
- "Управління якістю виробництва виноробної продукції, горілок, лікеро-горілчаних напоїв і тютюнових виробів і методи їхнього контролю" (ТК 150),
- "Ветеринарні біологічні препарати та засоби ветеринарної медицини для роботи з ними (ТК 149),
- "Хлібобулочні та макаронні вироби (ТК 153),
- "Соки та соковмісні продукти" (ТК 154).