Порядок проведення робіт з санітарно-гігієнічної оцінки об’єкта (харчові продукти та продовольча сировина)
1. Заповнення форм заяв (форма СГО, форма СГО-1) на проведення санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів або продовольчої сировини.
2. Підготовка та подання комплекту документів заявником для проведення робіт перехід (перелік документів).
3. Укладення договору/контракту на проведення робіт.
4. Аналіз нормативних документів та документів, наданих заявником з метою визначення показників безпечності об’єкта санітарно-гігієнічної оцінки.
5. Проведення випробувань (досліджень) об’єкта санітарно-гігієнічної оцінки.
6. Гігієнічна оцінка продукції.
7. Оформлення звіту за результатами первинної санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів або продовольчої сировини.
8. Передача документів для проведення санітарно-гігієнічної оцінки на харчові продукти і продовольчу сировину та оформлення і підписання звіту в Центрі превентивної медицини Державного управління справами.