УкрПРОДТЕСТ

Український науково-методичний центр оцінки відповідності
та випробувань харчових продуктів, виробів, що контактують з харчовими продуктами,
іграшок, парфумерно-косметичної продукції та продукції побутової хімії

 

 

  • Bak_sert_2014_n.jpg
  • cusm1nn.jpg
  • GMO_sert_2014_n.jpg
  • sanitar_gigien_ozinka2.jpg
  • ukrprodtest_voda.jpg
03143, м. Київ-143,
вул. Метрологічна, 4
тел.: 526-52-29 (приймальня)
факс: 526-42-60 (приймальня)
ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 

Порядок проведення робіт з санітарно-гігієнічної оцінки об’єкта (харчові продукти та продовольча сировина)

1. Заповнення форм заяв (форма СГО, форма СГО-1) на проведення санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів або продовольчої сировини.

2. Підготовка та подання комплекту документів заявником для проведення робіт перехід (перелік документів).

3. Укладення договору/контракту на проведення робіт.

4. Аналіз нормативних документів та документів, наданих заявником з метою визначення показників безпечності об’єкта санітарно-гігієнічної оцінки.

5. Проведення випробувань (досліджень) об’єкта санітарно-гігієнічної оцінки.

6. Гігієнічна оцінка продукції.

7. Оформлення звіту за результатами первинної санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів або продовольчої сировини.

8. Передача документів для проведення санітарно-гігієнічної оцінки на харчові продукти і продовольчу сировину та оформлення і підписання звіту в Центрі превентивної медицини Державного управління справами.