УкрПРОДТЕСТ проводить роботи з оцінки відповідності пакування вимогам Технічного регламенту з підтвердження відповідності паковання (пакувальних матеріалів) та відходів паковання, затверджений Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 24.12.2004 № 289.
Державне підприємство “Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів” (ДП “Укрметртестстандарт”) повторно призначено органом з оцінки відповідності на здійснення оцінки відповідності вимогам Технічного регламенту мийних засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2008 № 717, і йому присвоєно ідентифікаційний номер UA.TR.001.
15 вересня 2016 року в ДП «Укрметртестстандарт» відбувся науково-практичний семінар на тему: «Основні сучасні законодавчі аспекти щодо харчових продуктів: актуальні питання Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах", Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів, Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини».
23 червня 2016 року у ДП «Укрметртестстандарт» відбувся науково-практичний семінар «Основні законодавчі аспекти щодо харчових продуктів: актуальні питання проекту Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"
Більше статей...
- Науково-практичний семінар на тему: «Сучасний підхід до визначення генетично модифікованих організмів у харчовій продукції та продовольчій сировині з урахуванням європейських вимог»
- Семінар «Основні аспекти законодавства України в сфері технічного регулювання нехарчової промисловості. Правові та організаційні засади стандартизації та метрології. Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках...
- Семінар: «Зміни законодавства України. Безпека та якість харчової продукції - запорука розвитку сучасного підприємства та підвищення конкурентоспроможності його продукції. Час діяти!»
- Про проведення випробувань вітчизняної продукції на відповідність вимогам Європейського Союзу